Min bakgrund


Välkommen till min blogg 🙂

Här kommer du att få möjligheten att lära känna mig och mina runor lite bättre. Jag kommer besvara frågor och även att dela med mig av budskap och lite vägledning här på bloggen.
Aila är mitt namn och jag har sedan barnsben haft gåvan som jag ärvt av min gammelmormor. Hon spådde i kaffesumpen, handflator och även i ögon, ögon är ju trots allt själens spegel och det finns mycket att utläsa där.
När jag var liten så sa jag saker som det var omöjligt att jag hade kännedom till, mina föräldrar hyssjade ner mig och sa ofta att folk kunde bli rädda, tycka att jag var konstig osv. Så jag började hålla saker inom mig men har alltid vetat när jag ska ringa till någon som behövt ett öra eller farit hem till någon för att ge en kram.
Började med tarot för länge sedan men det var inte riktigt min grej, upptäckte då runorna som direkt kändes som ett naturligt verktyg att skapa en kanal mellan mig och den jag spår. Runorna visar riktningen och mina guider tar mig vidare på det spåret.
Naturen står mig nära, har mycket samiskt blod i mina ådror och vet att mina förfäder vandrar med mig idag.
Min resa i det andliga har varit lika lång som mina år på jorden och varje dag innebär en ny kunskap.
Här får ni dela den resan med mig.
När jag ställer en fråga till runorna åkallar jag alltid nornorna Urd, Verdani och Skuld som hjälper mig att få rätt runa i min hand.
Urd är det förgågnas runa, hon spinner tråden i livets väv och har med födelsen och dåtiden att göra.
Verdani/Verdeni är nuets runa även hon tvinnar tråden för att föra oss framåt i livet.
Skuld är framtidens runa och är även den norna som sliter av tråden i livets väv och har därför även med döden att göra.
Att se deras ansikten är förbjudet så därför är det ingen som kan säga om nornorna är gamla, unga, vackra eller fula.

Jag är också aktiv som professionell sierska och spådam på telefonlinjerna spålive.se, spådom24.se och synskonline.se. Sveriges bästa spålinjer. Där kan du prata med mig och mina skickliga och trevliga kolleger, många av dem är experter på tarot, astrologi, andeutdrivning, kärleksråd och vissa är rentav djurtolkar. Kolla in hemsidorna eller varför inte slå en signal, det är det värt.

Du är fantastisk, glöm aldrig det – Aila